Iskustva korisnika

 • Mateja, polaznica 1. grupe

  Sudjelovanje u Job clubu promijenilo mi je pogled na način traženja posla. Naučene metode primijenila sam na intervjuu za posao i dobila posao. Job club me naučio da je jako važno raditi na sebi i unaprjeđivati svoja znanja i vještine, jer je to jedini način za ostati konkurentan na tržištu rada. Izvrsne metode rada, odlični edukatori i još bolja ekipa. Preporučam svima, jer koliko god nevjerojatno zvučalo, meni je Job club zaista promijenio život na bolje.

  Mateja, polaznica 1. grupe
 • Valentina, polaznica 1. grupe

  Na Job clubu mi je bilo odlično. Naučila sam puno o sebi i svojim kompetencijama te kako ih iskoristiti dalje u životu. Također sam naučila kako održati javni govor, kako se ponašati na razgovoru za posao te kako ispravno napisati molbu i životopis. Naučili smo kako od ideje doći do projekta te kako ispuniti projektni obrazac. Uz naš tim predavača smo razvili i poboljšali svoje osobine i sposobnosti te stekli realnu sliku o željama i mogućnostima kojima se trebamo voditi dalje u životu. Upoznala sam zanimljive ljude i stekla nova prijateljstva. Ovo je bilo jako ugodno i edukativno iskustvo koje bih opet ponovila.

  Valentina, polaznica 1. grupe
 • Tihana, polaznica 2. grupe

  Bilo mi je jako lijepo i opet bih to ponovila. Imala sam prilike naučiti kako je raditi u timu. Imali smo priliku otkriti svoje sposobnosti, otkriti svoje karakteristike koje nismo znali. Radili smo u grupama i to je bilo super. Vrijeme smo iskoristili na najbolji način. Naučili smo kako napisati Europass životopis i zamolbu za posao. Hvala vam!

  Tihana, polaznica 2. grupe
 • Anita, polaznica 2. grupe

  Edukacija je bila vrlo zanimljiva i poučna. Naučila sam verbalno i neverbalno komunicirati, pisati životopis, upravljati svojim vremenom. Doznala sam nove informacije od kojih ću imati koristi kada se budem zapošljavala. Treneri su bili opušteni i pristupačni.

  Anita, polaznica 2. grupe
 • Vatroslav, polaznik 1. grupe

  Pozdrav svima! Sljedi nekoliko riječi o mom iskustvu sa radionica Job club-a. Kao prvo, naglasio bih vrlo dobru atmosferu za vrijeme radionica kojoj su u dobroj mjeri doprinijeli jako dobri edukatori koji čovjeka potiču na usvajanje raznih vještina u smislu traženja posla kao i u prepoznavanju vlastitih potencijala u poslovnom okruženju. Meni je Job Club poslužio kao poticaj za samostalnu izradu projekata koji omogućuju razvijanje organizacijskih kapaciteta moje udruge. Također je bitno spomenuti da sam se zaposlio! Još jedan pozdrav, vidimo se na ROCKSTARCIMA 2019!

  Vatroslav, polaznik 1. grupe
 • Verena, polaznica 1. grupe

  Sudjelovanje na Job club edukaciji i stjecanju novih znanja i kompetencija pomoglo mi je u traženju posla i naposlijetku i samom zaposlenju. Stručni tim trenera, odlični sudionici te opuštena atmsfera činili su savršenu kombinaciju koja je rezultirala prijateljstvom i nakon edukacije. Sudjelovanje na Job club edukaciji preporučila bih svima jer će kroz zanimljive radionice steći brojna znanja korisna u poslovnom, ali i privatnom životu. Ono što ću zauvijek pamtiti jest koliko su mi edukacije bile zanimljive, zabavne i poučne, ali i prijateljstva koja će vjerujem potrajati još dugo godina, ako ne i zauvijek...

  Verena, polaznica 1. grupe